Scampi 32 weken

En we klokken af op 33 weken vandaag. Nog een week en ik ben aan de grens die de dokter absoluut wil halen. Whoehoe!

 • Om maar te beginnen met goed nieuws. De waarden waren gestabiliseerd. Je vader en ik waren een beetje over the moon met dat nieuws. Je ziet een mens is rap content. De waarden moeten eigenlijk dalen, maar wij zijn al euforisch tegenwoordig als ze stabiliseren.
 • We mochten trouwens extra aan de monitor in de praktijk van onze gyneacologen. (Ja ja wij hebben er meerderen. Met ene nemen wij geen genoeg hoor. 😉 ) En daar was het 32 graden. Ik ben jou zo ongelooflijk dankbaar dat je besloot in de winter en de lente in mijn buikje te groeien. Want zwangere mama en warmte zijn een slechte combinatie. Een hele slechte combinatie…..
 • Jij bent trouwens on the move. Ik voelde dat er iets anders was en dat bleek nog eens correct te zijn ook. Je bent een klein beetje ingedaald.
 • Het is trouwens nu bijna 13 uur en mijn ogen vallen bijna toe. Het is dat mijn baas niet echt content zou zijn met het feit dat ik een tukje ga doen in een van de leegstaande kantoren. Je papa gaat daar trouwens beter mee om. Die lacht al als ik om 8 uur lig te snurken in de zetel. We love him for that.
 • Ter mijner verdedigen trouwens… deels ben jij de oorzaak van mijn vermoeidheid. Want dankzij jou lieve schat moet ik ongeveer elk uur uit bed om te plassen. Elke uur van de nacht… je bent me aan het trainen voor die onderbroken nachten volgens mij.
 • Als alles goed blijft gaan (lees de bloedwaarden niet de hoogte in gaan) dan weten we wanneer we jou mogen verwelkomen in ons gezin. En dat is snel.. ik was er een beetje van onder de indruk. En je papa doet wel alsof hij dat niet is, maar hij was gisteren toch de maxi cosi aan het installeren en wou je bedje beginnen opmaken. (Wat ik hem snel uit zijn hoofd heb gepraat!)
 • Wat niet wegneemt dat we dit weekend heel veel gewassen hebben, zodat je schuiven nu vol liggen met heerlijk, versgewassen lakentjes.
 • Dat alle enveloppen klaar liggen om geboortekaartjes in te steken.
 • Het enige wat ik mezelf nog moet leren is ver weg te blijven van allerlei bevallingshorror verhalen. Er is geen enkele redenen waarom je gruwelijke verhalen zou lezen als je wil gaan slapen. Geen enkele!!!!!

 

Advertenties

6 thoughts on “Scampi 32 weken

 1. Blijf maar heel ver uit de buurt van die verhalen!!! Je weet wat ze zeggen, eens die baby in je armen ligt vergeet je dat allemaal weer 😉
  We blijven duimen!!

 2. Keigoed dat te horen! Bij mij is het probleem net dat mensen blijkbaar de onbedwingbare drang hebben om hun eigen bevallingstrauma’s op te rakelen en details vertellen die ik echt niet hoef te weten. Oversharing!!! Je kunt het toch niet weten op voorhand en één ding is zeker: het kindje zal eruit geraken! 🙂 Succes nog!

 3. Hoi Alice!

  Leuk om eens echt goed nieuws te horen hier! Nog één weekje en je bent écht uit de gevarenzone. Nu ja, over wat daarna komt (de bevalling), daar wil ík zelfs niet aan denken en ik ben niet degene die het moet doen. Maar het gaat het allemaal waard zijn, daar ben ik zeker van! Geniet nog van je laatste zwangere dagen/weken. 🙂

 4. Ik voel het hé, het gaat ook ne ram worden hé, net zoals Chattheo,……bereid je dan maar voor 🙂 :-),………dit is zo spannend, good luck sweetie en M is een TOPPER!! x

 5. Wat ben ik blij alweer een nieuwsbrief te mogen lezen, vorige week kwam die een dag later en ik was weeral ongerust! nu wordt het echt wel heel spannend! Fijn dat je grote liefde bijna even zwanger is als jij bent! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s